Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Τώρα??? Θα ξαναβάψουμε τη μούρη μας σαν τον κώλο της μαϊμούς στα χρώματα του Βελγίου???


 
Θα καταλάβουμε τι επικίνδυνα τετελεσμένα διαμορφώνονται με τη διασπορά ισλαμικών ναρκοπεδίων σε όλη την επικράτεια ή θα συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την ίδια ανοχή στις εκδηλώσεις λατρείας που οργανώνουν οι νεοταξίτικες ομαδούλες του "αντιρατσισμού", που οργανώνουν συγκεντρώσεις - πρόκληση σε ολόκληρη τη χώρα???

Θα συνειδητοποιήσουμε ότι όταν έχεις απέναντί σου τέρατα πλήρως υποταγμένα στην κουλτούρα του θανάτου, αυτά δεν τα αντιμετωπίζεις με ψευτοδιεθνιστικά κηρύγματα, αλλά με σοβαρές πολιτικές αποτελεσματικής οχύρωσης της χώρας???

Μήπως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πίσω και πέρα από την απεραντολογία της "ανθρωπιάς", το να κυκλοφορούν ανάμεσά μας συμμορίες ισλαμιστών ευάλωτες, ενσωματωμένες απόλυτα στην...
κουλτούρα του θανάτου και τη θρησκοληψία, είναι εύκολα χειραγωγήσιμες... Είναι πρώτης τάξεως εργαλεία ικανά να διαχειρίζονται το θάνατο μεταξύ εαυτών και αλλήλων, ώστε να περπατά απερίσπαστο το σχέδιο των χορογράφων.

Φράχτες, απαγορεύσεις, εφιαλτικά αυταρχικό θεσμικό πλαίσιο, ακόμη και ένοπλες επεμβάσεις, είναι μερικά μόνο από τα πρώτα επίχειρα που θα ακολουθήσουν  τη σημερινή δολοφονική επίθεση. Τι θα τροφοδοτήσουν όμως με τη σειρά τους έχουμε αναρωτηθεί???

Σε τι εφιαλτική διαδρομή ανατροφοδότησης εισέρχεται ο φαύλος κύκλος του αίματος, έχουμε άραγε επίγνωση???

http://ellinikoforoum.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου